Jangan jadi katak bawah tempurung, jangan jadi mahasiswa macam lembu dicucuk hidung.Hak bersuara hak kita. Mahasiswa Ayuh Bersolidariti!

Tuesday, May 17, 2011

ADEKKU YG MANJE....HEEHEHEHE
Alkisahnye...dlm ramai2 adek aku ni,ade sorg adek laki aku yg nmpk  kental tp manje...hehehehe.....
Toink.toink...ni dye...hehehe

                             adekku pj0e...^_^


Deskripsi pjoe:
1- Even dye nmpk kental tp time kene mrh manik2 jernih akn menitis dipipi...hahahaha....dgn kte laen dye akn nanges..hak3
2- Ble dye mrh telinge dye mesti merah mcm kene bkar gitu....
3- dye ni  pemalu...dye x kn teg0 org tu lau org tu x approach dye dlu...2 pon seb bek lau dye bls blek...hahaha...lau x dye akn senyum simpul pastu blah...hek9
4- bdk laki biasenye simple n x kesah...tp dye len...bju skolh klau kedot sket je mesti gos0k blek....pastu dye akn cpt kalut klau ade pape yg berkaitan dgn skolah.....lau hri 2 skolh x bljr x de mknenye kte nk g skolah kn....tp dye ttp nk pergi...alsan:cekgu akn tnye knpe x gi sklh...hahahaha....
5- bdk laki bese malu2 nk bg adiah pastu cium mak kn.....i mean mmg ade tp segelintir je.....tp dye akn cium umi mcm dh nk pergi bljr jaoh2 ....
aku ade stu agi bukti.....time ari guru aritu dye bg adiah kt umi aku...nk taw pe....haha
tgok kt bwh ni...:D...


                       Music box.....hahahaha...s0 sweet.......
Ade byk lg la psal adek aku yg ini...tp tjuan aku tulis entry ni just nk betaw betpe sweetnye adek aku sbb dye bg adiah music b0x kt umi aku sempena ari guru....aku pon bg ucpn je...ngeengee.......

p/s:  don’t judge a book by its cover...oke..^_^
          ..x0x0...

No comments: